Rijkdom in alle soorten en maten

Als je het verhaal van je leven zoals je dat nu ervaart ietwat stressvol vindt en je daardoor steeds vaker naar adem snakt, neem dan even tijd om jezelf te resetten.

Herhaal de volgende affirmaties zes keer achter elkaar. Daardoor krijg je direct nieuwe energie.

Ik kies ervoor om alle energie die ik anders zou besteden aan piekeren en me zorgen maken over dat de toekomst misschien anders uitpakt dan ik zou willen, te gebruiken om erop te vertrouwen dat het leven – de Dao – me precies brengt waar ik zijn moet, op de juiste plek, met de juiste mensen, en daardoor succes en geluk op het allerhoogste niveau voor mij mogelijk maakt.

Ik kies ervoor om niet met anderen de competitie aan te gaan in een denkbeeldige race. Ik heb mijn eigen weg, mijn eigen Dao en creëer al doende mijn eigen werkelijkheid. Ik concurreer niet, maar ik creëer.

Ik kies ervoor om een schitterend leven te creëren.

Wat het resultaat ervan ook is, ik kies ervoor om te genieten van alles dat zich vandaag voordoet, omdat het deel uitmaakt van het mysterieuze avontuur van mijn leven.

Hou deze innerlijke staat vast en kom rustig terug in de alledaagse wereld. Binnen een paar seconden zal je rationele verstand de draad weer oppakken en opnieuw proberen je allerlei angsten aan te praten, maar morgen, na een goede nacht slaap, heeft je systeem zich gereset en voel je je verrassend soepel en ben je bereid om enthousiast en vol overtuiging mee te gaan met alles dat het leven op je pad brengt.

Ik wens je dat je ieder moment enthousiast en vol overtuiging kunt begroeten en dat je pad je daarvoor beloont met rijkdom in alle soorten en maten.

Love, Doc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *