Maandagspecial – Het is geen wedstrijd

Als je veel te doen hebt, bereik je meer als je rustig aan doet. Breng vooral je denken tot rust en dat doe je door je ademhaling te vertragen. Je verstand blijft ook dan snel werken, maar je zorgt er zo voor dat het niet tè snel denkt en daardoor fouten maakt of niet de meest optimale beslissingen neemt. Op zich is dat ook niet erg, want fouten kun je corrigeren en fouten zijn ook weer niet iets om je echt druk om te maken. Maar toch, als je dat wat je moet doen vlot en soepel wilt afronden, met zo weinig mogelijk verwarring en vertraging, begin dan met je denken tot rust te brengen door langzamer adem te halen.

Voel je na een aantal ademhalingen dat je systeem al wat meer tot rust komt, verzamel dan je aandacht en breng die naar achteren, naar het centrum van je brein, zodat je deelgenoot kunt worden van de visie van de goden.

Als je denkt dat ik nu overdrijf, probeer het dan direct. Je zult zien dat het heel simpel en tegelijkertijd een indrukwekkende ervaring is, als jouw perspectief hierdoor een paar graden verschuift.

Daarna hoef je alleen nog maar te visualiseren hoe je wilt dat deze dag voor je zal uitpakken – succesvol, vrolijk, overvloedig, tevreden en vol heerlijke verrassingen. Zie jezelf dit resultaat bereiken. Sta jezelf toe dit succes en plezier, deze overvloed, voldoening en verrassing nu in je lichaam te ervaren.

Dit zorgt ervoor dat jouw eigen magnetisme zo wordt ingesteld dat je dit resultaat als vanzelf aantrekt en tot leven brengt.

Ik wens je dat de dag daardoor voor jou onverwacht doeltreffend zal verlopen.

Love, Doc

 

(vertaling Peter Veen – www.qitalks.nl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *