Laat de wereld stralen

Als je lichaam ontspannen is, je adem vrij stroomt en je bewustzijn je lichaam volledig vult, stroomt dezelfde kracht door je heen die de sterren in het universum doet ontstaan en ben je in staat om alle doelen te bereiken die je nodig hebt om een leven te leven waarvan je van begin tot eind kunt genieten. Ben je daarentegen gericht op hoe je je moet gedragen om de goedkeuring of de bewondering van anderen te verwerven, of hun ongenoegen en smaad te voorkomen, anders gezegd, als je in de brede zin van het woord ijdel bezig bent, en je vooral druk maakt over wat jij denkt dat andere mensen van jou vinden, ben je in een andere wereld en ben je niet in je lichaam, vult je bewustzijn niet je lijf en ben je dus ook niet in staat om die scheppende kracht te ontvangen en door te geven. Dat is jammer, want alleen met die kracht kun je de realiteit manifesteren die jou op alle gebieden de door jou gewenste vervulling brengt.

Natuurlijk is het heel makkelijk om je uit je centrum te laten lokken naar een wereld die als het erop aankomt nogal neurotisch is (een fixatie op wat anderen denken, zeggen en doen, vooral waar het jou betreft), simpelweg omdat we nu eenmaal zo in elkaar zitten. Maar als je een leven wilt manifesteren dat op ieder vlak aan je behoeften tegemoet komt, is het goed om je -zo vaak als je jezelf erop betrapt dat je eraan toegeeft- je tegen die aandrang te verzetten. Dat doe je door bij iedere uitademing te ontspannen en los te laten. Dat vraagt van je dat je attent en oplettend bent, maar is meer dan de moeite waard.

Zodra je geleerd hebt om het grootste deel van de tijd je bewustzijn in je lichaam te houden, ben je gelukkiger en beter in staat om wat je wilt op een snellere, makkelijker, prettiger en meer wonderbaarlijke manier te manifesteren. Daarnaast ontdek je paradoxaal genoeg dat anderen je in een gunstiger daglicht plaatsen omdat ze instinctief reageren op de universele kracht die door jou heenstroomt.

Dus het komt vooral neer op lekker in je vel zitten door aandachtig adem te halen, op mentaal niveau tegen je spieren te zeggen dat ze zich moeten ontspannen – vooral die rond je borst en je gezicht, je bewustzijn zich te laten terugtrekken in het centrum van je brein en vandaaruit naar buiten te kijken (zonder te focussen) alsof je ogen twee kijkgaten zijn aan de voorkant van je schedel. Tegelijkertijd koester je de intentie om die staat vast te houden zodat de universele kracht ieder moment voor jou beschikbaar is.

Ik wens dat je je hierdoor zo krachtig voelt, dat je de wereld om je heen tot op grote afstand laat stralen.

Love, the D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *